Karacaoğlan Ortaokulu

WEB https://karacaoglanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Şehit Erkut Akbay Mahallesi 2771 Sokak No1 01250 Yüreğir/ADANA
VİZYON : Bilimsel ve akılcı düşünme becerisini ilke edinen, yaşam boyu öğrenmeyi benimsemiş, bilgiye ulaşabilen ve paylaşabilen, iletişim becerilerine sahip, teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen, insanlığın ortak değerlerini benimsemiş, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Ortaokul 07:00 - 12:40
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma Araçları
Yerleşim Yeri : Şehit Erkut Akbay Mahallesi 1265 Sokak No:1 01250 Yüreğir/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklığı= 5km İlçe Merkezine Uzaklığı= 1km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :